Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Τι ετοιμάζει ο Γιώργος Αυτιάς για την πρεμιέρα του την Δευτέρα;




Ο Γιώργος Αυτιάς θα λέει από αυτή τη Δευτέρα και φυσικά οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Ο ίδιος, σε σημερινή του συνέντευξη, αποκαλύπτει τις αλλαγές που θα υποστεί η εκπομπή του την οποία θα μας παρουσιάσει σε λίγα εικοσιτετράωρα από τώρα…

Πολιτεύεται ο Λιαρέλης;



Ψιθυρίζεται έντονα πως ο διευθυντής Ειδήσεων του ΑΝΤΙ, ο Στρατής Λιαρέλης, έχει την επιθυμία να πολιτευτεί.

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Πάγωσε η συνεργασία Channel 9 SBC


Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο, το οικονομικό κανάλι θα ξεκινούσε να μεταδίδει το πρόγραμμα του, από τη συχνότητα του Channel 9 .

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η φωνή πίσω από την Patty


Ποιοι κρύβονται πίσω από τις φωνές των πρωταγωνιστών της Patty; Πρώτη και καλύτερη η Αριελ Κωνσταντινίδη που μετά τη «Μαρία την άσχημη» έρχεται να δανείσει τη φωνή της στην Αργεντινή Patty την άσχημη, καθώς μεταγλωττίζει τον ρόλο της Αντονέλα.

Νέα άφιξη στην Ζωή της άλλης αυτό τον χειμώνα από τον Στράτο Τζώρτζογλου


Ο ηθοποιός επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό και μάλιστα στην καθημερινή σειρά του Mega, που σπάει τα μηχανάκια της AGB.

Στη μάχη του Σαββατοκύριακου το DEAL αλλά και η... μάχη των δικηγόρων


Επιστρέφει το Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά όχι με τον Γιάννη Μαρακάκη. Το τηλεπαιχνίδι που θα μοιράζει και πάλι χρήματα μέσω κουτιών, κάθε απόγευμα, αναζητεί τον δικηγόρο του. 0 Γιάννης Μαρακάκης, αν και έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤΙ αυτή τη φορά δεν θα είναι εκείνος που θα ελέγχει την εγκυρότητα του παιχνιδιού, ενώ οι υπεύθυνοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός εξίσου ωραίου και ευγενικού δικηγόρου.

Τσαπανίδου-Σαράφογλου: Ξεκινά η μονομαχία


ΜΕΤΑ από ανάπαυλα ολίγων ημερών επέστρεψε και πάλι στην οθόνη του ΣΚΑΪ η Πόπη Τσαπανίδου με την εκπομπή ΣΚΑΪ τώρα.

Η Κάτια Δέδε πιο... hot από ποτέ!



Η Κάτια Δέδε είπε να κάνει μια βουτιά σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο και τελικά εκείνο που κατάφερε με μεγάλη επιτυχία ήταν να ανεβάσει στο έπακρο τη θερμοκρασία...

Αυτή είναι η νέα Μις Υφήλιος!


Η 22χρονη Μις Μεξικό, Χιμένα Ναβαρέτ, από την Γκουανταλαχάρα, κέρδισε χθες το βράδυ τον τίτλο της Μις Υφήλιος 2010, επικρατώντας των άλλων 82 υποψηφίων απ΄ολόκληρο τον κόσμο σε τελετή που διεξήχθη στο Λας Βέγκας.

Σχεδιάζουν «Μονακό» στο Μαυροβούνιο...

«Είναι ωραιότερο από το Σεν Τροπέ», αναφώνησε ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, Μίλο Τζουγκάνοβιτς, αντικρίζοντας τα υπερπολυτελή σκάφη δεμένα στο Τιβάτ, έναν μικρό κόλπο στην Αδριατική Θάλασσα. Αυτό, βέβαια, δεν ήταν ακριβές, αλλά εάν ο κύριος Τζουγκάνοβιτς και οι ξένοι επιχειρηματίες που τον στηρίζουν υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, το Τιβάτ θα μεταβληθεί σε νέα παιδική χαρά για τους υπερπλούσιους της υφηλίου και συνάμα θα γίνει «βιτρίνα» της προσπάθειας του Μαυροβουνίου να ενταχθεί στην Ε.Ε.

Γιγαντοοθόνες και σκηνοθέτης στο γάμο του Νικόλαου!


Μπορεί το concept του γάμου του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ να είναι… σεμνά και ταπεινά, τα αντικειμενικά προβλήματα όμως που προκύπτουν από τον μεγάλο αριθμό των καλεσμένων, αναπόφευκτα, θα κάνουν το λαμπερό event... υπερπαραγωγή της... γιγαντοοθόνης!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν ξεχνά και τιμωρεί...


Ηρθε η ώρα της "πληρωμής". Γιατί μια Σκορπιός και μάλιστα και διάσημη δεν θα αφήσει ατιμώρητους εκείνους που έβγαλαν την προσωπική της ζωή στην φορά, προκειμένου να κερδίσουν...Καταλάβατε σωστά...

Διαζύγιο και επίσημα ο Tiger Woods !


Τίτλους τέλους στο γάμο τους αποφάσισαν να ρίξουν μετά από πολλούς μήνες επεισοδιακής διένεξης ο πρωταθλητής του γκολφ, Tiger Woods, και η σύζυγός του, Elin Nordegren.

Το «Χ Factor» πάει Θεσσαλονίκη


Με εντατικούς ρυθμούς αρχίζει πλέον να κινείται το «Χ Factor». Μετά τις οντισιόν που έγιναν τον προηγούμενο μήνα στην Κύπρο, αύριο το πρωί η κριτική επιτροπή του talent show θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να δει και –κυρίως- να ακούσει τους εκατοντάδες υποψήφιους που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Και η Μις Κύπρος διεκδικεί μαζί με την Άννα Πρέλεβιτς τον τίτλο της Μις Υφήλιος!



Η Σταρ Ελλάς και η Μις Κύπρος είναι ανάμεσα στις κυρίες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας της Υφηλίου.

Γιατί δάκρυσε ο Αντώνης Ρέμος μπροστά στο κοινό του;


Έντονα φορτισμένος και με μεγάλη χαρά για την επιστροφή στην πόλη του ο Αντώνης Ρέμος ξεκίνησε στο Politeia Live Clubbing στη Θεσσαλονίκη...

N.Bέρτης: ''Είμαι λίγο αλητάκος στις σχέσεις μου''


Ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης μίλησε στην εφημερίδα ''Thema People'' για την κρίση που υπάρχει στα νυχτερινά μαγαζιά, τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν, τη φιλία του με τον Αντώνη Ρέμο και αποκάλυψε πως θα απέχει από την νυχτερινή διασκέδαση για ένα χρόνο.

Δείτε στιγμιότυπα από τις διακοπές του Γιώργου Παπαδάκη από τη Μήλο

Ο παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην ετήσια εκδήλωση των ψαράδων στα Πολλώνια της Μήλου. Ο Γιώργος Παπαδάκης λίγες πριν μας πει την πρώτη καλημέρα μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες, βρέθηκε για οικογενειακές διακοπές στο νησί της Μήλου. Εκεί, είχε την ευκαιρία να είναι παρών στην ετήσια γιορτή του ψαρά στην περιοχή Πολλώνια.

Πότε κάνουν πρεμιέρα Ρούλα Κουσκουρή και Στρατής Λιμνιός στο Alter;

Οτι η καθημερινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alter με παρουσιαστές τον Στρατή Λιμνιό, τη Ρούλα Κουσκουρή και τον Πέτρο Κουσουλό θα φέρει τον τίτλο "Όσο υπάρχουν άνθρωποι", το ξέρατε.

Τι έκανε ο Λιάγκας στον Σκορπιό;


Δύο ολόκληρες μέρες διέμεινε στον Σκορπιό ο Γιώργος Λιάγκας. Μαζί φυσικά με την Φαίη Σκορδά...

Ελεάννα Τρυφίδου: Πώς κινδύνεψε η ζωή της



Άγιο είχε η Ελεάννα Τρυφίδου, η γνωστή δημοσιογράφος του Alter, αφού κατάφερε να σωθεί στο παρά πέντε από αλλεργικό σοκ!

Το παράπονο της Νίνι του X-Factor


Επτά ολόκληρους μήνες από την ώρα που τα φώτα και οι προβολείς του “X-Factor” έσβησαν, κανείς από εκείνους που έλεγαν μεγάλα λόγια για το κορίτσι με την κρυστάλλινη φωνή από τη Γεωργία, δεν ενδιαφέρθηκε. Η Νίνι Σερμαντίνι, η οποία επέστρεψε στη χώρα της, μίλησε στον ένθετο «Piazza» της εφημερίδας VETO, για τη ζωή της μετά το ριάλιτι.

Σοφία Αλιμπέρτη: Η μαμά πατρίδα πήρε τον γιο της


Δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο της ζωής της η Σοφία Αλιμπέρτη καθώς ο πρωτότοκος γιος της –τρίτος στη σειρά για τον Γιάννη Πάριο-, ο Μιχαήλ Άγγελος με το που έκλεισε τα 18 αποφάσισε να φύγει για τη θητεία του για να... τελειώνει.

Αυτές θα είναι οι πρώτες καλεσμένες της Τατιάνας στη νέα της εκπομπή


Τη γνωστή και επιτυχημένη –αλλά και ασφαλής προσθέτουμε εμείς- συνταγή πρόκειται να επιλέξει η Τατιάνα Στεφανίδου για την πρεμιέρα της στο κανάλι του Star.

Λάτσιος-Μενεγάκη: Ποια είναι η πραγματική τους σχέση μετά το χωρισμό;


Κάτι... λιγότερο από τυπικές είναι πλέον οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, μετά τον χωρισμό τους. Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως οι δυο τους κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να συνεργάζονται άψογα για τα παιδιά τους.

GREEK IDOL 2: Αναζητείται ξανθιά αλά Γκαγκάκη για την κριτική επιτροπή


Σύμφωνα με πληροφορίες του medianiouz, η Ρούλα Κορομηλά προετοιμάζει εντατικά τον δεύτερο κύκλο του GREEK IDOL και εξακολουθεί να είναι ενθουσιασμένη με το κόνσεπτ που όπως μαθαίνουμε το «έχει πάρει προσωπικά» και είναι αποφασισμένη να αποτελέσει το πιο πετυχημένο σόου της σεζόν στο είδος του.

Ποιοι έρχονται στην "Πολυκατοικία";

Χαμός θα γίνει από γκεστ εμφανίσεις στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ του MEGA.

Η Τζούλια με καινούριο συνοδό...



Πριν από λίγες μέρες, η Τζούλια εμφανίστηκε στο καζίνο Λουτρακίου και φυσικά δεν ήταν μόνη της. Το ανδρικό κοινό εντυπωσιάστηκε από το καυτό σορτς της νεαρής αοιδού! Βέβαια δεν ήταν μόνη της...

Di Caprio: Η Ελλάδα ήταν ένα από τα ομορφότερα μέρη που έχω πάει


Ο Leonardo Dicaprio μιλάει αποκλειστικά σε ελληνικό περιοδικό για τη νέα του ταινία που παίζεται τώρα στη μεγάλη οθόνη...

Ο Χρήστος Ζαμπούνης επιστρέφει στην τηλεόραση


Ο Χρήστος Ζαμπούνης, που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το Prive, τώρα ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Χρουσαλά-Πατίτσας: Beach Volley στη Βουλιαγμένη!


Πιο ανανεωμένη και ευτυχισμένη από ποτέ εμφανίστηκε η Μαριέττα Χρουσαλά με τον αγαπημένο της Λεό Πατίτσα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με σκοπό να επιδείξει τις δεξιότητές της στο beach volley. Το λαμπερό ζευγάρι των νεόνυμφων μπορεί να πέρασε μια δύσκολή περίοδο μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν, εξαιτίας του πάρτυ που είχαν οργανώσει στο θωρηκτό “Αβέρωφ”, προκαλώντας τις αντιδράσεις της κοινής γνώμη, όπως όλα δείχνουν όμως επέστρεψαν ενεργά στην κοσμική ζωή.

Το «Κάρμα» και από το ιντερνέτ!

Ο ΑΝΤ1, προκειμένου να τιμήσει τους φανατικούς διαδικτυακούς φίλους του «Κάρμα» που παρακολουθούσαν καθημερινά τη σειρά μέσω webtv, σχεδιάζει να μεταδώσει αποκλειστικά στο διαδίκτυο τα πέντε τελευταία επεισόδια της σειράς, δηλαδή να τα «ανεβάσει» στο site λίγες μέρες πριν την τηλεοπτική τους προβολή σε μία ιντερνετική αβάν πρεμιέρ.

Με ανανεωμένο site επιστρέφει τη νέα σεζόν ο ΑΝΤ1!

Με νέο lay out, πλούσιο παρασκήνιο από εκπομπές, αποκλειστικές web μεταδόσεις, online games όπως το “Deal” και αβάν πρεμιέρ όσων θα δούμε μετά στην τηλεόραση, μπαίνει στη νέα σεζόν το webtv του ΑΝΤ1. Το κανάλι αποφάσισε να ανοίξει για τα καλά την κλειδαρότρυπα σε όλα τα τάλεντ σόου και ριάλιτι που θα προβάλλει τη νέα σεζόν, μέσω ίντερνετ όπου πλεόν θα «ανεβαίνει» όχι μόνο ό,τι προβλήθηκε στην tv αλλά και εντελώς πρωτότυπο περιεχόμενο.

Ολοταχώς στο “Top chef” ο Μαμαλάκης

Σε πολύ καλό σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις του ΑΝΤ1 με τον Ηλία Μαμαλάκη που οδεύει ολοταχώς για την κριτική επιτροπή του “Top chef”. Η πρόταση σερβιρίστηκε, η ..συνεργασία ψήθηκε σε υψηλή θερμοκρασία και τώρα το μόνο που μένει είναι να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Από το νυχτερινό δελτίο της ΕΤ1 στα ... decks


Οι περιορισμοί που θέτει η ΕΡΤ στους παρουσιαστές της επιβάλλοντας την αποκλειστική απασχόληση ουδόλως πτοούν τον δημοσιογράφο και άνκορμαν Προκόπη Δούκα να εξασκεί την αγαπημένη του παράλληλη εργασία, ως dj.

Οι εσωτερικές αλλαγές στον όμιλο Αλαφούζου

Στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου συγκεντρώνονται όλα τα ηλεκτρονικά μέσα της οικογένειας μετά την μεταβίβαση του ραδιοφωνικού σταθμού «Μελωδία» από την «Καθημερινή» του αδελφού του Θέμη, στον Ομιλο ΣΚΑΙ έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι θα είναι το «Αξίζει να το δεις» από τη συχνότητα του Star


Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η στελέχωση της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου που θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό του νέου προγράμματος του Star! Τη σκηνοθεσία της εκπομπής θα αναλάβει ο Νίκος Χατζηαγγελής που πέρυσι σκηνοθετούσε την εκπομπή της Βάσιας Λόη «Μεσημεριανό express”, ενώ στη δημοσιογραφική ομάδα εκτός από τις βασικές συνεργάτιδες της Τατιάνας Στεφανίδου, Πωλίνα Τόλη και Νατάσσα Τσόλκα που την ακολουθούν στη νέα επαγγελματική της στέγη, θα ενταχθούν και άτομα από τις ειδήσεις του Alpha.

Κάθε… κατεργάρης στον πάγκο του στο Star

Χωρίς σοβαρή ανατροπή στο πρόγραμα με εξαίρεση την έλευση της Τατιάνας Στεφανίδου μπαίνει στη νέα σεζόν το Star. Κάθε κατεργάρης θα μείνει τελικά στον πάγκο του, αφού η συζήτηση που άνοιξε παρασκηνιακά ανάμεσα στη διοίκηση του σταθμού και τις παρουσιάστριες Ελεονώρα Μελέτη και Χριστίαν Λαμπίρη για πιθανή αντιμετάθεση των εκπομπών τους, αποσύρθηκε από το τραπέζι.