Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Μπάρμπα-Ζαχαράτος: Στιγμιότυπα από το πιο λαμπερό πάρτι στη Σαρδηνία


Ο Fawaz Gruosi, Πρόεδρος και Ιδρυτής του οίκου κοσμημάτων «de GRISOGONO», γιόρτασε τα γενέθλιά του όπως κάθε χρόνο στο Porto Cervo στη Σαρδηνία. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι του παρέλαβαν ένα ειδικό «διαβατήριο» που θα τους επέτρεπε στη συνέχεια την είσοδο τους  Billionaire Club, σε ένα από τα πιο ιδιωτικά κλαμπ στο Costa Smeralda. Περίπου 350 διασημότητες και VIP ήταν οι τυχεροί που βρέθηκαν σε αυτό το μοναδικό πάρτυ, που πλέον έχει γίνει θεσμός. Ανάμεσα στους εκατοντάδες μοναδικούς προσκεκλημένους ήταν και οι ηθοποιοί, Βάνα Μπάρμπα και  Τάκης Ζαχαράτος!
Το dress code της βραδιάς ήταν για τις γυναίκες λευκό και χρυσό και για τους άνδρες τα λευκά, έτσι ώστε να δένουν με την αριστοκρατική αρμονία σαν τα πιο όμορφα κοσμήματα του οίκου.
Το μενού ήταν εξαιρετικό ιταλικό φαγητό, συνοδευμένο από μοναδικές ποικιλίες κρασιών. Μετά το τέλος του υπέροχου δείπνου, ήρθε η ώρα για τον εορτάζων να κόψει την γενέθλια τούρτα του. Μια υπέροχη ναπολιτάνικη με εξαιρετική κρέμα που ήταν πλήρως διακοσμημένη με λευκά κεριά, σε σχήμα λουλουδιού, περίμενε τον Fawaz Gruosi. Δεκάδες βεγγαλικά άναψαν την στιγμή που ο Gruosi έσβηνε τα κεράκια της τούρτας και όλοι οι προσκεκλημένοι να σηκώνονται όρθιοι  και τον χειροκροτούν.
Το συγκρότημα Gold, ξεσήκωσε τους καλεσμένους με τα τραγούδια του και τους έκανε να χορεύουν μέχρι αργά το βράδυ…ένα βράδυ που θα θυμούνται για πολύ καιρό…